ELETRA SMART & TrioClear™ – Täydellinen pari!

ELETRA SMARTin intraoraaliskanneritekniikka tarjoaa tarkan ja tehokkaan digitaalisen jäljentämismenetelmän, mikä edistää TrioClear™-hoitojen menestystä.

 

Miksi ELETRA SMART?

Potilaan mukavuus on ELETRA SMARTin tärkein prioriteetti, jonka suunnittelussa pyritään välttämään epämukavuutta, joka usein liitetään massiivisiin skanneripäihin. Sen kompakti koko takaa miellyttävän kokemuksen, jonka avulla voidaan tarkasti skannata laajalla skannausalueella ja poikkeuksellisella värin havaitsemiskyvyllä.

Yksi ELETRA SMARTin huomattavimmista ominaisuuksista on sen kyky tallentaa vaikeimmatkin alueet muutamissa sekunneissa. Tämä varmistaa kattavan ja tehokkaan skannausprosessin, mikä eliminoi tarpeen toistuville skanneille ja vähentää potilaan ja hoitohenkilökunnan tuolissa viettämää aikaa. Lisäksi skannauksen kirkkautta voidaan helposti parantaa yhdellä napsautuksella.

Miksi TrioClear™?

TrioClear™ on edistyksellinen oikomishoidon muoto, jossa käytetään läpinäkyviä oikomiskalvoja hampaiden huomaamattomaan suoristamiseen. Se keskittyy tarkkuuteen, mukavuuteen ja innovaatioon erottaen itsensä muista vaihtoehdoista. Kalvot ovat yksilöllisesti muotoiltuja sopimaan täydellisesti hampaisiisi, varmistaen että jokainen liike edistää toivomaasi hymyäsi. Toisin kuin perinteiset hammasraudat tai muut oikomiskalvomerkit, TrioClear™-kalvot asettavat mukavuutesi etusijalle tinkimättä kuitenkaan tehokkuudestaan, kiitos niiden 3-kerroksisen rakenteen.

Lisäksi TrioClear™ hyödyntää kehittyneitä teknologioita, kuten RAYFace-skannausta ja KKTT-simulointeja, jotka mahdollistavat hoidon edistymisen havainnollistamisen ja asettavat uuden standardin ortodontisille innovaatioille.

TrioClear™-hoito ELETRA SMARTilla

Kaikki nämä ominaisuudet parantavat potilaiden kokemusta heidän aloittaessaan TrioClear™-hoitoa. ELETRA SMARTin yhdistäminen TrioClear™-oikomiskalvojen kanssa tarjoaa merkittäviä etuja sekä hammasalan ammattilaisille että potilaille. Skannerin poikkeuksellisen nopeuden ja tarkkuuden ansiosta digitaalisten jäljennösten ottamiseen tarvittava aika vähenee huomattavasti. Skannausten tarkkuus johtaa tarkempaan hoitosuunnitelmaan ja siten paremmin istuviin oikomiskalvoihin, mikä varmistaa suuremman potilasmukavuuden ja paremmat lopputulokset.

Vähentämällä skannausaikaa, parantamalla tarkkuutta ja lisäämällä potilaiden sitoutumista, ELETRA SMART näyttelee olennaista roolia prosessissa kohti ihanteellisen hymyn saavuttamista TrioClear™-oikomiskalvojen avulla.