Vallankumouksellinen harppaus 🦘 hammastekniikassa.

Olemme innoissamme voidessamme esitellä EVO Fusion -digitaaliset hammasproteesit!

Kehitä ammattitaitoasi harkitsemalla näitä viittä vakuuttavaa syytä valita EVO Fusion:

1. Ennennäkemätön tarkkuus: EVO Fusion hyödyntää kehittyneitä digitaalisia tekniikoita hammasproteesien suunnittelussa, mikä varmistaa moitteettoman istuvuuden, paremman mukavuuden ja potilastyytyväisyyden. EVO Fusion virtaviivaistaa työnkulkua, lyhentää merkittävästi läpimenoaikaa ja tehostaa vastaanottojen yleistä tehokkuutta ja ennakoitavuutta.

2. Printatun try-in kokeiluproteesin edut parannetun toiminnallisuuden kannalta: Evo Fusionin digitaalinen hammasproteesi tarjoaa selkeän edun printatun try-in-ominaisuuden ansiosta. Tämän toiminnon avulla hammaslääkärit voivat arvioida hammasproteesin istuvuuden, sivuttaisliikkeet ja estetiikkaa käyttämällä vakaata Try-in-toimintoa ennen viimeistelyä. Tämä varmistaa optimaalisen toiminnan ja potilaan mukavuuden sallimalla säätöjen tekemisen tähän printattuun kokeiluproteesiin.

3. Toistettavien digitaalisten tiedostojen hyödyntäminen: Evo Fusionin avulla digitaalinen työnkulku ei ole vain tehokas; se mahdollistaa myös toistettavuuden. Digitaalisten tiedostojen saatavuus varmistaa proteesien tarkan replikoinnin.

4. Joustavat työnkulkuvaihtoehdot – digitaalinen ja perinteinen: Evo Fusion tarjoaa monipuolisen ratkaisun tarjoamalla sekä digitaalisia että tavanomaisia työnkulkuja. Hammaslääkärit voivat siirtyä saumattomasti digitaalisiin prosesseihin käyttämällä Lo Russo -retraktoreita 100-prosenttisesti digitaalisen tuolityönkulun mahdollistamiseksi. Halutessaan he voivat työskennellä perinteisesti.

5. Twin hammasproteesin edut: Evo Fusionin kaksoisproteesiominaisuus on aikaa ja resursseja säästävä lähestymistapa. Käyttämällä olemassa olevaa hammasproteesia referenssinä ja ottamalla jäljennöksiä vanhasta hammasproteesista, yksilöllisten jäljennöslusikoiden tai vahakaavioiden tarve eliminoituu. Tämä ei ainoastaan yksinkertaista prosessia, vaan varmistaa myös tarkat tulokset, jotka perustuvat potilaan olemassa olevaan hammasproteesiin istuvuuden ja oikean purennan suhteen.

Evo Fusion on kattava digitaalinen hammasproteesiratkaisu, joka edustaa toiminnallisuutta, toistettavuutta, työnkulun joustavuutta ja tehokkuutta sekä potilaalle että hammaslääkärille.

Opi EVO Fusion -digitaalisten hammasproteesien eduista ja lue lisää viidestä indikaatiosta informatiivisesta esitteestämme.