5 syytä, miksi sinun 👨‍🔬 pitäisi aloittaa Rayface-skannerin käyttö 😁💀🦷🦷🧠⃤

Hyppää tulevaisuuteen jo nyt 🚀 🤖

1. Salamannopea yhden otoksen skannaus: RAYFacen huipputeknologia skannaa kasvot vain 0,05 sekunnissa, mikä tarjoaa nopean ja tehokkaan prosessin, joka säästää hammaslääketieteen ammattilaisten ja potilaiden aikaa.

2. Automatisoitu kohdistus: RAYFace hyödyntää edistyksellistä tekoälyteknologiaa kohdistaakseen virtuaalisen potilaan kasvokuvan automaattisesti IOS-tiedoston ja KKTT-tiedoston kanssa, luoden 3D-virtuaalipotilaan, joka on analysoitu huippuluokan kasvomuotoilutekniikalla esteettisestä asettelua ja hymy-suunnittelua varten. Automaattisesti generoitu virtuaalinen kasvokaari!

3. Kasvolähtöinen hoito: ainutlaatuinen lähestymistapa hammashoitoon, jossa keskitytään luomaan luonnollinen tasapaino kasvojen piirteiden ja hampaiden välille, jolloin tuloksena on persoonallinen ja luonnollisen näköinen hymy.

4. Potilasviestinnän parantaminen: RAYFace on tehokkain viestintäväline potilaiden ja kumppaneiden kanssa. RAYFace voi auttaa paitsi sujuvassa kommunikoinnissa hammaslääkäreiden ja potilaiden välillä, myös virtuaalisten potilastietojen jakamisessa laboratorioosi kommunikaatioalustamme, RAYTeamsin kautta.

5. Saumaton integrointi digitaalisiin työnkulkuihin: Digitaalisen hammaslääketieteen aikakaudella saumaton integrointi on avainasemassa. Rayface-skannerit on suunniteltu integroitumaan vaivattomasti olemassa oleviin digitaalisiin työnkulkuihin, mikä helpottaa hammaslääkäreiden sujuvaa siirtymistä digitaalisiin ratkaisuihin.

Lue lisää RAYFacesta tuotesivulta